National Geographic KIDS

National Geographic KIDS

  • Абонамент за 1 Година: 14.95 лв.
    (10 броя. Спестявате 49% от цената на брой )
  • Защита: Adobe DRM
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Новия брой "National Geographic KIDS - брой 7/2017"


Юли 2017

Жирафи нинджи
Вероятно си мислиш, че жирафите нямат много общо с нинджите – ловки воини, които през XV в. се прокрадвали на шпионски мисии през Япония.
 
10 могъщи сили на природата
Природата може да бъде невероятно могъща. Силно земетресение може да срути огромни сгради и да събори цели планински склонове.
 
Тези смешни броненосци
Ако направи конкурс за най-смешно животно на планетата, наградата вероятно ще отиде при някой броненосец.
 
Най-богатите животни на всички времена
NG Kids ти представя някои от най-богатите пухчовци (плюс една кокошка) на всички времена.
 
Невероятно, но факт!
NG Kids ти е приготвил смайващи факти от света в рубриката „Невероятно, но факт!“.