Men's Health

Men's Health

  • Абонамент за 1 Година: 19.95 лв.
    (11 броя. Спестявате 64% от цената на брой )
  • Защита: Adobe DRM
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Новия брой "Men's Health - брой 6/2017"


На корицата: aктьорът Калин Врачански, с когото говорим за мотори, новия филм „Бензин“ и какво е да бъдеш мъж на място.

Ще ти разкажем още защо някои от храните с най-неприятен вкус и аромат всъщност са адски полезни, как да избегнеш грешната лекарска диагноза и защо си струва да пробваш няколко алтернативи на класическите вдигания на тежести. Ултрапробивният писател Димитър Калбуров ни разказа за любовта си към футбола и писането, а най-силните бегачи на България споделиха впечатлението си от участието в нашия Men's Health Tower Run.