Протест

Протест

Цена на новия брой:

0.00 лв.

  • Защита: няма
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

„Протест” е безплатен седмичен вестник, цели да отразява протеста и работи за каузата на протеста - Оставка.
„Протест” е безплатен седмичен вестник, който се пише и редактира от доброволци.
Вестникът цели да отразява протеста и работи за каузата на протеста - Оставка.

Цел: достигане на основните послания на протеста до хората, които не ползват интернет. Използването на медия, която им е близка, позната, имат доверие в нея - вестника. Казването на важни, изречени вече истини на хора, които имат желание да чуят.


Новия брой "Протест - брой 41/2014"


Заедно с Протестната мрежа стартира и „Протест: вестникът на активния човек”, който ти четеш. Той се създава от екип от доброволци и зад него не стоят ничии финансови интереси. Вестникът се издава във вид на PDF и всеки негов симпатизант е поканен да помогне с разпространението, независимо дали успее да отпечата една, десет или сто бройки. Целта на това е да достигнем до максимален брой хора, които нямат достъп до Интернет.

Нашият призив към теб е: сподели с приятел, разпространи вестника, информирай се активно и с едно наум за традиционните медии!
Действай, активни човеко, безспир до Оставка! А когато тя дойде, не си мисли, че всичко е свършило и не заспивай!