Суперхраните срещу ракови заболявания

Суперхраните срещу ракови заболявания

(4.50 от 4 гласа)











Книгата е написана от авторски колектив под научната редакция на д-р Димитър Пашкулев.
 
Лечебно хранене и здравословни рецепти
 
Станало е вече епидемия да се страхуваме от рака, но не и да вземаме адекватни мерки за прочистване и засилване на собствените ни тела. Защото все повече се изяснява една проста истина: този "бич на съвремието" е признак на хронично отравяне на организма с туморообразуващи токсини, както и за липса на естествено предпазващи ни хранителни съставки - витамини, минерали, антиоксиданти и др. Това, разбира се, в различна степен важи за различните локализации на туморите, които в действителност представляват отделни болести със свои особености... 
 

Виж цялата анотация »

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Издател: Хомо Футурус
Година: 2009
ISBN: 9789548231992

За автора

За автора





Книгата е написана от авторски колектив под научната редакция на д-р Димитър Пашкулев.
 
Лечебно хранене и здравословни рецепти
 
Станало е вече епидемия да се страхуваме от рака, но не и да вземаме адекватни мерки за прочистване и засилване на собствените ни тела. Защото все повече се изяснява една проста истина: този "бич на съвремието" е признак на хронично отравяне на организма с туморообразуващи токсини, както и за липса на естествено предпазващи ни хранителни съставки - витамини, минерали, антиоксиданти и др. Това, разбира се, в различна степен важи за различните локализации на туморите, които в действителност представляват отделни болести със свои особености... 
 
Можем ли да се предпазим? Можем ли, дори вече заболели и лекувани със съвременни методи, да снижим рязко вероятността от ново заболяване в бъдеще? Тази книга отговаря положително. Има определен набор от знания - за храни, билки, подправки, за техните основни рискови и полезни съставки, за начина на приготвяне на ястията и конкретното им композиране по вид, количество и качество. Тези знания е важно да излязат извън учебниците и консултативните кабинети, защото всеки трябва - в името на своето здраве и на здравето на близките си - да знае какво и защо консумира по три или повече пъти на ден! 
 
Някои си мислят, че диетичното хранене е непременно ограничаващо и безвкусно. Но тази книга сочи, че не е задължително да е така. Чрез грамотен подбор и съобразена технология на приготвяне човек може да се наслаждава на всички основни групи храни и на традиционни ястия, като супи, предястия, ястия от растителен и животински произход, сладки специалитети, сокове и други здравословни напитки.
 
Всичко описано тук е поднесено разбираемо и е изпълнимо от всички средностатистически семейства у нас. Остава само да се приложи! 
 

Д-р Димитър Пашкулев 


Коментари

Коментари