Основи, системи и технологии в Инженерната геодезия - книга първа

Основи, системи и технологии в Инженерната геодезия - книга първа

(3.83 от 18 гласа)В предговора на 01 се отбеляза, че 1. Инженерна геодезия се състои от 3 отделни книги:
книга 1 „Основи, системи и технологии в Инженерната геодезия“; книга 2 „Проектиране и приложение на устройствените и на генералните планове“, и книга 3. „Изграждане на линейни обекти, на сгради, съоръжения, монтаж на технологично оборудване. Планове на изградените комплексни обекти. Книга 2 е издадена, а книги 1 и 3 се подготвят за издаване.

Трите книги са обособени, но органично свързани, в едно дигитално цяло – 1. Инженерна геодезия. Структурата, номерация на заглавия, фигури, таблици, литература и др., в трите книги, са неразделна част – елемент на 1. Инженерна геодезия. Това обуславя възможността трите книги да бъдат предлагани по нататък под формата и на едно обединено дигитално издание като 1. Инженерна геодезия. Всъщност тя по-начало така бе планирана.
 
Трябва тук още ясно да се каже, че структурата, съдържанието и изложението на книгата 1. Инженерна геодезия са оригинални, отразяват вижданията и позициите на авторите и не съответстват на други трудове по Инженерна геодезия у нас и чужбина. До голяма степен тя включва резултати от теоретични постановки, техни изследвания и опит, от приложните дейности в различните области, свързани с проектирането, изпълнението и експлоатацията на инженерни обекти или комплекси от тях. Безспорно това има положителна страна за илюстриране на изложеното но има и негативен аспект, който надяваме се да не е съществен. Заедно с това изложението е в съответствие с нормативната уредба на България и привеждането й в унисон с тази на Европейския съюз.
 
 
Авторите
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Библио.бг
Година: 2016
ISBN: 9786199073230

Коментари

Коментари