Между книгите и хората

Между книгите и хората

Автор: Колектив
(4.50 от 12 гласа)











"Межди книгите и хората" е издание на Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Създадена изцяло от студентите по книгоиздаване от трети  курс, книгата е материализираният резултат на новата дисциплина „Учебно издателство – майсторски клас“, която цели обучението да се доближи максимално до издателската практика. 

Студентите откриват различни проявления на призванието да бъдеш книжар. Неслучайно тяхната книга, включваща 24 текста, е озаглавена  "Межди книгите и хората". Представени са най-вече независими книжарници със своя неповторима атмосфера и специфичен облик. В сборника присъстват и някои от водещите книжарски вериги. Географският обхват на книгата е широк. Освен книжарници от малки и големи български градове, присъстват и примери от чужбина. Любопитен е разговорът с две българки, открили наскоро книжарница в Лондон. В книгата е включено и интервю с Бояна Петрова, оказало се последно в нейния отдаден на книгите живот. Повечето текстове отразяват съвременната професия на книжаря, но част от публикациите отвеждат и в миналото.



е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Автор: Колектив
Издател: ФЖМК
Година: 2017
ISBN: 9789548194884

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: