Вкусен хляб в домашна хлебопекарна

Вкусен хляб в домашна хлебопекарна

Автор: Надя Пери
(2.86 от 7 гласа)











В книжката "Вкусен хляб в домашна хлебопекарна" ще откриете информация за принципите на действие на хлебопекарната, както и много рецепти за различни видове тестени изделия.
 
Домашната хлебопекарна е специфичен кухненски уред, който изисква стриктно спазване на рецептите според инструкциите на производителя. 

Виж цялата анотация »

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Печатна книга

5.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Автор: Надя Пери
Издател: Хомо Футурус
Категория: Кулинария
Година: 2010
ISBN: 2521010200016
Страници: 88
Тегло: 0.12 кг.
Размер: 14.00x20.00 см.


В книжката "Вкусен хляб в домашна хлебопекарна" ще откриете информация за принципите на действие на хлебопекарната, както и много рецепти за различни видове тестени изделия.
 
Домашната хлебопекарна е специфичен кухненски уред, който изисква стриктно спазване на рецептите според инструкциите на производителя. При някои модели хлебопекарни първо се сипват в съда течностите (вода, мляко и др.), следвани от продуктите, в последователността, в която са дадени в рецептата, накрая маята. При други най-напред се слага маята, а след това продуктите в обратен ред на този от рецептата. 
 
Важно условие е също хлебопекарната да се пусне на точната позиция. 
 
При някои рецепти тестените изделия (хляб, кекс, кифли и др.) се замесват и пекат в хлебопекарната, а при други в нея се замесва само тестото, а се разточват отделно и се пекат в предварително загрята фурна. 

Коментари

Коментари