Бавно готвене

Бавно готвене

Автор: Надя Пери
(4.10 от 21 гласа)











Електрическата тенджера за бавно готвене е създадена в средата на 70-те години. Предназначена е била главно за готвене на боб и леки ястия за хора, работещи по цял ден. През следващото десетилетие станала много популярна.

В края на миналия век и в началото на сегашния се наблюдава тенденция към промяна на навиците и начините на хранене. Много хора предпочитат естествените хранителни продукти, с по-малко изкуствени и химически добавки и подобрители и с по-голяма хранителна стойност. И така бавното готвене става отново популярно, а с това и тенджерата.



Печатна книга

5.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.



Информация

Информация




Информация за книгата:

Автор: Надя Пери
Издател: Хомо Футурус
Категория: Кулинария , Храни
Година: 2014
Страници: 104
ISBN: 9786197047301
Баркод: 9786197047301
Тегло: 0.13 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

Коментари

Коментари